‘Ajax betaalt 6,5 miljoen euro voor verdediger van Velez Sarsfield’

Ajax is dicht bij het vastleggen van de 24-jarige verdediger Luis Abram. Hij is afkomstig uit Peru en speelt voor het Argentijnse Velez Sarsfield.

De transferwaarde van Abram wordt geschat op 6,8 miljoen euro, maar naar verluidt is directeur voetbalzaken Marc Overmars dicht bij een deal waarbij de stopper naar de Johan Cruijff ArenA verhuist voor 6,5 miljoen euro. En dat heeft alles te maken met de financiële situatie van Vélez, die er niet al te rooskleurig uitziet.

Het zou niet heel gek zijn als Ajax een extra verdediger koopt. Een jaartje geleden haalden de Amsterdammers Lisandro Martínez en Edson Álvarez op bij respectievelijk Defensa y Justicia en Club América, maar beide voetballers bleken beter uit de voeten te kunnen op het middenveld.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer