‘Nicolas Tagliafico verruilt Ajax voor Arsenal’

Nicolas Tagliafco heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Engelse grootmacht Arsenal. Hij vindt het deze zomer tijd om een transfer te maken.

Eerder werd hij gelinkt aan Chelsea, FC Barcelona, Atlético Madrid en enkele Italiaanse clubs, maar volgens The Sun heeft de Ajacied groen licht gegeven voor een deal met Arsenal. De vleugelverdediger wil zichzelf graag testen in de Premier League.

Eigenlijk had de linksback een jaar geleden al willen vertrekken, maar toen wist Ajax hem te verleiden om nog één jaar te blijven. Met het oog op zijn huidige leeftijd wil Tagliafico liever niet nóg een jaar in de Johan Cruijff ArenA blijven spelen. Arsenal is wat hem betreft de ideale vervolgstap.

Het Britse medium voorziet geen problemen in de onderhandelingen tussen Arsenal en Tagliafico. Wel moet men tot overeenstemming komen met Ajax. Eerder op de dag werd al een bedrag van 22 miljoen euro genoemd, maar daar zal directeur Marc Overmars vermoedelijk niet akkoord mee gaan.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer