‘Ajax lijkt mis te grijpen bij 18-jarige spits Diego Fernandez’

Ajax heeft interesse in de pas 18-jarige spits Diego Fernandez die onder contract staat bij Sevilla. Alleen de speler zelf lijkt weinig te voelen voor een transfer. Dit weet het medium Diario de Almeria te melden.

Afgelopen seizoen wekte hij de interesse van deze clubs door bij Sevilla O19 1-op-1 te lopen: in 22 wedstrijden werd net zo vaak het doel gevonden.

De geïnteresseerden lijken echter bot te vangen bij Fernández. “Ik hoop bij Sevilla te blijven. Veel teams tonen interesse in mij, zowel in Spanje als daarbuiten. Maar ik ben heel gelukkig hier. Mijn teamgenoten en coaches behandelen mij heel goed. Ik ben dan ook gefocust op Sevilla en wil hier slagen. Ik ben deze club heel dankbaar. Of Ajax alsnog écht werk gaat maken van zijn komst moet worden afgewacht.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer