‘Mike van der Hoorn hoopt terug te keren bij Ajax’

Mike van der Hoorn speelt al heel wat jaren bij het Engelse Swansea City dat uitkomt op het tweede niveau in Engeland. In het verleden speelde hij voor zowel Ajax als Utrecht. Hij hoopt er ooit terug te keren bij één van de clubs.

“Uiteindelijk wil ik wel terugkeren naar Nederland. Als de kans zich dan voordoet om terug te keren bij één van die clubs waar ik zo lang heb gespeeld en waar ik mijn carrière een soort van aan te danken heb… Natuurlijk moet je het zelf doen, maar je moet wel de kans krijgen. Dat heeft FC Utrecht voor mij gedaan”, vertelt Van der Hoorn op FC Utrecht TV.

“Ik heb ook in moeilijke tijden steun gehad vanuit FC Utrecht. Dat is mooi en dat vergeet ik ook niet. FC Utrecht is een club waar ik wel zou willen afsluiten, dat zit ook wel in mijn hoofd.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer