‘Zlatan Ibrahimovic gaat spelen voor Hammarby IF’

Zlatan Ibrahimovic heeft naar verluidt een beslissing genomen over zijn toekomst. Volgens het medium Corriere della Sera ligt die Zweden bij de club Hammarby IF. Ibrahimovic trainde daar de afgelopen weken al mee om zijn conditie op peil te houden. Hij is tevens mede-eigenaar van de club.

De topspits maakte in 1999 zijn debuut voor Malmö, waarvan hij jarenlang de jeugdopleiding doorliep. Vervolgens werd Ibrahimovic na tweeënhalf jaar ontdekt door een delegatie van Ajax, die hem in de zomer van 2001 naar Amsterdam haalde.

Bij Ajax deed hij het in eerste instantie redelijk, maar na een paar seizoenen wist hij zijn draai pas écht te vinden. Het resulteerde in een prachtige carrière die hem langs verschillende topclubs bracht: Juventus, Internazionale, AC Milan, Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer