Ronald Koeman met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis

Ronald Koeman is vandaag in het ziekenhuis opgenomen vanwege hartproblemen. Hij is gelijk geopereerd en gedotterd. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen laat weten dat zijn toestand stabiel is en dat hij maandag weer naar huis mag.

Koeman werd niet lekker na het fietsen, maar is dusdanig goed geholpen dat hij geen blijvende schade heeft opgelopen.”

Zijn management, Wasserman, schrijft op de eigen website: “De 57-jarige bondscoach van het Nederlands Elftal heeft daar een goed verlopen hartkatheterisatie ondergaan en zal morgen naar huis terugkeren. Ronald neemt enige dagen rust, hopelijk wordt het door u gerespecteerd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.