Rene van der Gijp neemt hard besluit na agressieve aanval

Voetbalanalist Rene van der Gijp heeft een ingrijpend besluit genomen na de brute aanval die op hem werd gedaan. Hij zal namelijk nooit meer de rolex gaan dragen die hij gekocht heeft van de erfenis van zijn moeder. Het gaat om een exemplaar van maar liefst 36.000 euro.

Drie onbekende mannen begonnen maandagavond met hamers in te slaan op de wagen van ‘Gijp’, na een uitzending van Veronica Inside. De Telegraaf bericht: “René zelf vermoedt dat het de drie niet om de auto te doen was, aangezien ze daaraan zelf zoveel schade toebrachten. Het zou ook vanwege sommige uitspraken in de populaire voetbaltalkshow kunnen zijn, maar zelf denkt hij toch dat het de drie ging om zijn exclusieve klokje.”

“Een paar uur eerder was immers nog ’live’ in de uitzending te zien dat hij het droeg”, zo voegt het medium toe: “De schrik zit er dan ook goed in bij René en hij heeft zich voorgenomen om, hoe spijtig ook, zijn dierbare Rolex met die emotionele waarde nooit meer om te doen, maar in de bijgeleverde luxe-cassette op te bergen in een bankkluis: niet eens meer bij hem thuis!”

Van der Gijp had al extra strenge beveiliging vanwege zijn eigenzinnige uitspraken. Daar zijn nu maatregelen bovenop gekomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.