‘Hakim Ziyech is bestbetaalde speler ooit in historie van Ajax’

Hakim Ziyech zal volgend seizoen zijn minuten gaan maken in het shirt van Chelsea. Volledig verdien volgens clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International.

“Ik vond hem altijd een prachtige individualist, een typische nummer tien. Al kon hij natuurlijk ook aan de rechterkant spelen”, aldus de journalist van weekblad Voetbal International. “Hij is nooit lui geweest, maar soms wel minder aanwezig. Toch wilde hij steeds meer een leidersrol hebben. Dat kun je afdwingen met je spel en als je beslissend bent.”

Timmer voegt toe: “Ziyech is een bepalende speler en de bestbetaalde speler in de historie van Ajax. Dan moet je het ook in alle facetten laten zien. Ook in verdedigend opzicht moet je dan vuile meters maken. Dat hebben we hem zien doen en daarnaast is hij beslissend geweest met goals en assists. Dan ben je een complete speler en dan ben je klaar voor de volgende stap.”

De Ajax-watcher noemt Ziyech ‘een hele bijzondere voetballer’. “Hij is compleet geworden en nu zegt hij: ‘Ik ben klaar voor de volgende stap.’ Hij heeft het verdiend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.