‘Zaakwaarnemer noemt Matthijs de Ligt bij andere club dan Man United’

Het zou zomaar kunnen dat Matthijs de Ligt deze zomer weer een megatransfer gaat maken. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zou zijn naan namelijk hebben laten vallen bij Real Madrid. Dit weet het medium Defensa Central te melden.

De Ligt tekende vorig jaar zomer bij Juventus en heeft daar een wisselvallig seizoen gedraaid. In Turijn ziet men nog altijd veel potentie in de oud-Ajacied, maar door de coronacrisis is het ingaan op een verleidelijk aanbod zeker niet uitgesloten. Dat zou zelfs ruimte bieden om sterspeler Cristiano Ronaldo nog minstens een jaar te behouden.

Manchester United is de voorbije dagen gelinkt aan De Ligt, maar de kans lijkt klein dat de Oranje-international daar trek in heeft. Niet voor niets koos hij in 2019 nog resoluut voor Juventus nadat ook United langdurig ter sprake kwam. Nee, een avontuur op Old Trafford lijkt onwaarschijnlijk.

Raiola zou zijn naam elders hebben laten vallen, bij Real Madrid. De spelersmakelaar voert gesprekken over PSG-huurling Alphonse Areola en zou ook De Ligt hebben aanbevolen als aanwinst. Het is bekend dat Raiola deze zomer graag een grote naam naar het Bernabéu wil brengen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!