‘AZ, PSV en Feyenoord scharen zich achter standpunt van Ajax’

Volgens het AD hebben AZ, PSV en Feyenoord zich ook achter het standpunt van Ajax geschaard om de competitie te stoppen. Ze hebben dit geadviseerd aan de KNVB.

Vitesse en FC Utrecht gaven openlijk al aan nog niet te willen stoppen met de competitie en eerst de volgende conferencecall van de UEFA af te willen wachten. Volgens algemeen directeur Thijs van Es van FC Utrecht is er bij Ajax sprake van een clubbelang om de competitie te willen stoppen, net zoals het voor FC Utrecht juist beter is als de competitie nog wordt hervat. “Iedereen heeft een clubbelang, maar uiteindelijk zal er een beslissing vanuit het collectieve belang genomen moeten worden”, aldus Van Es tegenover De Telegraaf. “Daarom is het belangrijk om nu alle scenario’s zorgvuldig uit te werken om zo tot de best mogelijke beslissing te komen in deze uiterst gecompliceerde situatie.”

De KNVB zal dinsdag in een videoconferentie alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie bijpraten over de mogelijke gevolgen van de twee scenario’s die er nu nog zijn over het al dan niet uitspelen van de competities.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!