‘Barcelona geeft reactie op transferverzoek Marc Overmars’

Het zou goed kunnen dat er bij Ajax deze zomer een leegloop gaat plaatsvinden. Daarom is technisch directeur al bezig met het samenstellen van de selectie voor het volgende seizoen. Hij heeft contact met FC Barcelona voor de speler Pedro González López, beter bekend als Pedri.

FC Barcelona heeft inmiddels een standpunt ingenomen omtrent de pas zeventienjarige aanvallende middenvelder, die dit seizoen op huurbasis voor Las Palmas actief is. De Catalanen weten dat clubs als Ajax, Real Betis, Celta de Vigo en Real Sociedad belangstelling hebben getoond voor de talentvolle Pedri.

Ajax heeft inmiddels een reactie gekregen vanuit Amsterdam. Marca schrijft dat FC Barcelona een nieuwe uitleenperiode niet uitsluit, maar coach Quique Setién is tegelijkertijd enthousiast ovedr diens kwaliteiten. Om die ereden zou hij Pedri sowieso een kans willen geven in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Ajax hoeft de komende maanden dus sowieso niet te rekenen op groen licht voor Pedri. Mocht er alsnog groen licht komen voor een huurconstructie, dan is het ook nog maar de vraag of Ajax de voorkeur krijgt boven een club uit Spanje. Wel zijn de banden tussen beide topclubs goed te noemen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!