‘Ajax gaat Donny van de Beek met een korting verkopen’

Het wordt voor Ajax en Donny van de Beek een spannende zomer. Vanwege de coronacrisis is het nog maar de vraag of de middenvelder zijn gewenste transfer krijgt. De heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid.

Er werd eerder een bedrag van circa 55 miljoen euro genoemd, maar Don Balón schrijft dat de Ajacied door de coronacrisis in waarde is gekelderd. Ajax zou genoegen nemen met een transfersom van ongeveer 45 miljoen euro.

Het is niet duidelijk of Ajax daar voorwaarden aan stelt. Mogelijk wil de club een Real-speler in de deal betrekken óf worden er afspraken gemaakt zoals bonussen of een hoog percentage bij doorverkoop. In dat geval zou Ajax in de toekomst alsnog fors meer kunnen verdienen aan Van de Beek.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!