‘Marc Overmars slaat totaal onverwachtse slag met Ajax’

Ajax heeft deze zomer rekening gehouden met een grote leegloop maar deze dreigt nu te gaan meevallen. Dit weet clubwatcher Marco Timmer te melden van Voetbal International.

Namens VI somt Timmer op: “Overmars dacht dat het wel heel druk kon worden. Onana had een vertrekwens, Tagliafico, Van de Beek, Ziyech dus (verkocht aan Chelsea, red.) en Neres. En daarna kwam opeens de interesse van Bayern voor Dest erbij.” En dat is nog maar het begin…

“Veltman is een speler die nog een keer een mooi lucratief buitenlands avontuur wil maken en die gunnen ze hem wel”, aldus Timmer. “En dan heb je nog de ontevreden spelers die ze voor miljoenen gehaald hebben. Ja, Álvarez en Marin. (…) Zonder perspectief zullen die weg willen.”

Negen spelers dus. “Zo gaat het natuurlijk nooit, maar dat had het slechtste scenario kunnen zijn.” Dat lijkt nu juist mee te vallen doordat de transfermarkt vrijwel zeker stilvalt als gevolg van de coronacrisis. “Wat doe je dan met je kroonjuwelen? Tegen een Van de Beek zou ik als Overmars dan zeggen: ‘Blijf nog een jaar.'”

Timmer verwacht dat Onana, Tagliafico en Veltman nog wel zullen vertrekken. Verder lijkt de schade mee te vallen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!