‘Ajax lijkt miskoop van 12 miljoen euro te gaan stallen met optie tot koop’

Het ziet er erg naar uit dat Ajax aan het eind van het seizoen afscheid gaat nemen van de Roemeen Razvan Marin. Volgens het medium Digisport zijn ze namelijk in verregaande onderhandeling met Club Brugge over een huur met een optie tot koop.

In januari probeerde Club al om Marin terug naar België te halen. De ex-middenvelder van Standard Luik zat bij Ajax immers aan de bank gekluisterd, maar de Amsterdammers waren toen nog niet bereid om de Roemeen te laten vertrekken.

Intussen is er echter geen beterschap gekomen in zijn situatie en dat zorgt ervoor dat ze bij Ajax zich bedenken. Volgens VI is Ajax komende zomer immers wel bereid om mee te werken aan een transfer van Marin, zij het enkel op huurbasis. Club kan dus nog eens een poging gaan wagen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!