‘Slecht nieuws voor Matthijs de Ligt’


Juventus nam afgelopen zomer Matthijs de Ligt over van Ajax met het oog op de toekomst. Het ziet er dan ook niet naar uit dat de komende zomer een aantal ervaren spelers zullen gaan vertrekken.

Het doorgaans betrouwbare La Gazzetta dello Sport meldt dat de Italianen op het punt staan het contract van Giorgio Chiellini te verlengen. De centrale verdediger geldt als de belangrijkste concurrent van De Ligt, die mede vanwege een langdurige blessure van Chiellini desondanks veel speelde.

Het Italiaanse medium stelt dat slechts een benodigde handtekening een langer dienstverband in de weg staat. Het zal een harde klap in het gezicht zijn voor De Ligt die blijkbaar niet het volledige vertrouwen van de club krijgt.

Naast Chiellini wil Juventus met nog twee belangrijke spelers verlengen. Zo wil de club de contracten van de 42-jarige Gianluigi Buffon en Leonardo Bonucci gaan verlengen. Juventus vindt de verlengingen essentieel om ook volgend seizoen te kunnen presteren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer