‘Grote Donny van de Beek-stunt in de maak bij Ajax’

Het lijkt er steeds meer op te lijken dat Donny van de Beek ook na de zomer nog steeds voor Ajax zal voetballen. Hij flirt al een geruime tijd met Real Madrid maar tot een akkoord kwam het nog niet.

Voetbal International schrijft op woensdagochtend: “Waar het vertrek van Donny van de Beek al een jaar lang luid wordt aangekondigd, gaan ze er bij Ajax op dit moment vanuit dat de middenvelder ook komend seizoen in Amsterdam speelt. Hoewel er duidelijke afspraken met Van de Beek en zijn management zijn gemaakt, is de situatie door de coronacrisis wel drastisch veranderd.”

Veel clubs komen in de knoop met hun financiën door het oprukkende virus, wat weer tot uiting zou kunnen komen op de transfermarkt. “De kans dat Ajax op dit moment de hoofdprijs krijgt voor Van de Beek is klein. Het is aannemelijk dat de club met de verkoop van een van de kroonjuwelen wil wachten tot de markt zich heeft hersteld. Komt dat megabod onverwacht toch dan zal de voetballer wél vertrekken. Dat de Amsterdammers dan de markt op gaan voor een goede vervanger, is duidelijk.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!