‘Lionel Messi vraagt Barcelona om Ajax-speler te kopen’

Lionel Messi hoopt dat FC Barcelona deze zomer werk gaat maken van de komst van een Ajax-speler. Volgens het medium Don Balon ziet hij namelijk graag zijn landgenoot Nicolas Tagliafico komen.

Messi is een tikkeltje sceptisch over de huidige situatie in Camp Nou. Op dit moment ligt de ploeg nog op koers voor zowel de landstitel als de Champions League, maar de steraanvaller acht meer kwaliteit nodig in Barcelona. Om die reden zou hij de clubleiding hebben geadviseerd om Tagliafico op te halen.

De nummer één van de Spaanse competitie heeft de linksbackpositie met rood omcirkeld. Jordi Alba is blessuregevoelig gebleken en Junior Firpo heeft onvoldoende indruk gemaakt. Het is niet duidelijk of Barcelona het advies van Messi volgt en zo ja, voor welk bedrag de club een poging wil ondernemen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer