‘Ajax stuurt Ryan Babel weer terug naar Galatasaray’

Volgens het Turkse dagblad Sabah gaat Ajax Ryan Babel niet definitief overnemen van Galatasaray. Ze willem hem deze zomer gewoon weer terugsturen naar zijn oorspronkelijke werkgever Galatasaray. Ze zijn namelijk niet tevreden over zijn prestaties.

Babel maakt tot dusver weinig indruk bij Ajax en volgens Sabah heeft de club besloten om niet met hem door te gaan, ondanks dat er nog negen wedstrijden te spelen zijn in de Eredivisie. Babel scoorde nog niet voor Ajax.

Sabah schrijft dat Galatasaray Babel na dit seizoen wilde verkopen aan een club uit Qatar of China. Als hij een goed figuur zou slaan op het EK zou zijn transferwaarde omhoog schieten. Het is nu nog maar de vraag wat Galatasaray met Babel van plan is. Hij schijnt vier miljoen euro per jaar te verdienen in Turkije. Babels contract bij Galatasaray loopt nog twee jaar door.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer