Daley Blind: ‘Thuis zijn we sterk en pakken we Getafe’

Daley Blind heeft er alle vertrouwen in dat Ajax nog steeds doorgaat in de Europa League. Aanstaande donderdag moeten de Amsterdammers een 2-0 achterstand proberen goed te maken.

De heenwedstrijd kenmerkte zich door de vele valpartijen van de thuisploeg. “Je moet mee, strijd leveren, de duels pakken en soms ook even naar de grond gaan, maar de scheidsrechter had het totaal niet onder controle.”

De Amsterdammers gingen er in mee en raakten zodoende uit hun spel. “Je kunt wel zeggen dat je er niet in mee moet gaan, maar het is zo frustrerend als een scheidsrechter overal intrapt. Dat is gewoon heel lastig. Je moet je focussen op de momenten waarin je wel tot voetballen komt.”

Blind denkt dan ook dat het nog lang niet is gespeeld en dat Ajax zomaar eens door kan gaan. “Thuis zijn we sterk. Het is zeker nog niet gespeeld. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal. Dus we gaan thuis volle bak voor de winst”, aldus Blind.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer