Erik ten Hag: “We zijn richting het voorjaar in topvorm”

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft het volste vertrouwen in zijn elftal. Hij denkt dan ook dat ze in het voorjaar klaar zijn om de prijzen op te halen. Dit schrijft de Telegraaf.

De oefenmeester is niet verbaasd als Ajax het donderdagavond lastig heeft. “Soms moet je een wedstrijd overleven. Maar dat hebben we weleens eerder gehad. Ik denk aan de wedstrijd in Portugal tegen Benfica, waar we ook niet in ons spel kwamen. Dat kan tegen Getafe ook zo zijn, maar desalniettemin moeten we een resultaat halen en willen we winnen.”

Een prettige bijkomstigheid is dat steeds meer Ajax-spelers op de weg terug zijn van hun blessure. “Er komen spelers terug en ik denk dat we vooruitgaan, dat er progressie inzit. Als deze weg zich voortzet, denk ik dat we richting het voorjaar in topvorm kunnen zijn.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer