‘Mino Raiola wil Ajax opnieuw raken met pijnlijke transfer’


Afgelopen zomer bracht zaakwaarnemer Mino Raiola mandekker Matthijs de Ligt voor 75 miljoen euro naar Juventus. En het zou zomaar kunnen dat hij van de zomer weer een speler van de Amsterdammers naar ‘De Oude Dame’ zal brengen.

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato is de roemruchte spelersmakelaar namelijk van zins om Ryan Gravenberch onder te brengen bij De Oude Dame. De grootmacht uit Turijn volgt de verrichtingen van de pas zeventienjarige middenvelder nu al langere tijd en is onder de indruk.

De contractsituatie van de Ajacied maakt dat er misschien wel wat mogelijk is. Hij ligt nog tot medio 2021 vast in de Johan Cruijff ArenA en dat betekent dat hij, als er niet verlengd wordt, in een van de aankomende transferperiodes verkocht moet worden, als de nummer één van de Eredivisie nog wat aan hem wil verdienen.

Het zou echter ook kunnen dat Raiola de ‘interesse’ van Juve gebruikt als drukmiddel om een beter salaris uit het vuur te slepen voor het talent, bij Ajax welteverstaan. Gravenberch zei onlangs immers nog dat hij nog helemaal niet klaar is voor een move naar de Europese top…

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer