Juan Fernando Quintero bevestigt interesse van Ajax: ‘Ze weten ervan hier’

Ajax is geinteresseerd in de Argentijnse spelmaker Juan Fernando Quintero. Hij staat onder contract in eigen land bij River Plate en hij heeft inmiddels zelf de interesse bevestigt.

De transfergeruchten deden al langere tijd de ronde in Zuid-Amerika: Quintero ging er tegenover AS op in en bevestigde dat Ajax geïnteresseerd is. “De trainer en de mensen van de club weten ervan”, liet de linkspoot weten. “Ik voel me gelukkig hier, maar over een vertrek valt te praten.”

De 22-voudig international van Colombia – deelnemer aan twee WK’s – werd eind januari al aan de Amsterdammers gelinkt. Volgens De Telegraaf werd hij toen beoordeeld als te duur. Hoe hoog zijn prijskaartje precies is, is nog niet bekend.

Woensdag werd bekend dat Ajax 45 miljoen euro gaat incasseren voor Ziyech, die op weg is naar Chelsea. De Amsterdammers waren ook al langere tijd bezig met de Braziliaan Antony: zijn recordtransfer kon niet voor de winterse transferdeadline beklonken worden, maar vindt in de zomer mogelijk wél plaats.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer