AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler is doodongelukkig in Johan Cruijff ArenA’

Ajax heeft nog weinig plezier beleefd aan de Mexicaanse miljoenenaankoop Edson Alvarez. Daarnaast is de mandekker ook niet helemaal gelukkig in Amsterdam. Joël Veltman is voorlopig geblesseerd en er zijn meer geblesseerden bij Ajax.

Toch lijkt Álvarez niet in aanmerking te komen voor speeltijd. “Dat zou je zeggen, maar dat zegt Ten Hag niet. Schuurs is Álvarez voorbij. Dat is wel heel sneu voor Álvarez”, stelt de Ajax-watcher in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

“Rechts centraal is hij inmiddels derde keus en op het middenveld vierde of vijfde keus. Die jongen, en dat heeft hij vorige week in De Telegraaf ook aangegeven, is doodongelukkig. Ook omdat zijn vriendin en dochtertje voorlopig niet deze kant op kunnen omdat de IND dwarsligt”, aldus Verweij, die het ‘een sneu verhaal’ noemt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.