AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Marc Overmars: ‘Grote kans dat Antony deze zomer naar Amsterdam komt’

Deze winter probeerde Ajax de Braziliaanse vleugelspeler Antony naar Amsterdam te halen maar de onderhandelingen met zijn club Sao Paulo liepen vast. Toch geeft technisch directeur de moed nog niet op.

“Hij is een speler die we al langere tijd volgen. Hij is een talent die net zoals Neres tijd nodig heeft mocht hij hier naar toe komen”, zei hij daarover. “Wij vinden het een interessante speler, maar ik ben nu niet met de winterstop bezig, maar met volgend jaar. Ik denk dat we voor komende zomer vrij kansrijk zijn. Wij zijn het beste podium voor dit soort talenten.”

De directeur voetbalzaken werd gevraagd of het klopt dat hij 25 miljoen euro moet kosten. “In die buurt zal het wel ongeveer zitten”, aldus Overmars.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.