AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax gewaarschuwd: “Getafe is de nieuwe tandarts”

Ajax heeft grote personele problemen. De ziekenboeg is overvol en er staat een loodzwaar programma voor de deur. Ook wacht de dubbele confrontatie in de Europa League tegen Getafe.

Trainer José Bordalás leidde Getafe zondag naar een 0-2 zege op Athletic Bilbao, waardoor het nu derde staat in LaLiga. De Spaanse sportkrant Marca bericht: “Getafe is een zorgvuldig geboetseerd team, dat goed is in de zaken waarin het goed wil zijn. Het is allemaal heel duidelijk: de 4-4-2-formatie staat als een huis en de defensie zit heel knap in elkaar. Met een minimum aan balbezit worden maximale resultaten geboekt.”

Trainer Joaquín Caparrós vergeleek FC Barcelona-uit als een bezoek aan de tandarts. Het Spaanse medium haakt daar handig op in: “Getafe is de nieuwe tandarts van La Liga.” Over ruim twee weken staat de eerste ontmoeting in de Europa League op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.