AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Lisandro Martinez: ‘Keuze voor Ajax de beste van mijn leven’

Lisandro Martinez voelt zich in zijn nopjes bij Ajax. De verdediger kwam deze zomer over vanuit Argentinie en heeft zich moeiteloos aangepast. Hij heeft dan ook helemaal geen spijt van de overstap.

In een interview met Voetbal International vertelt hij: “Natuurlijk heb ik Ajax vorig seizoen in de Champions League gezien. Dat ik daar nu onderdeel van mag zijn, is fantastisch. Ajax behoort tot de beste teams ter wereld. Ik ben ongelooflijk trots en blij dat ik deze kleuren mag verdedigen. De manier van voetballen is anders dan bij andere clubs. Ajax valt aan, altijd. Met minder dan drie punten en goed spel wordt geen genoegen genomen. Dat past bij mij. Ik wil aanvallen en winnen.”

De Argentijn vervolgt: “Mijn stap naar Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest. Als je voor het eerst zo ver van huis gaat, hoop je dat je snel op je plek bent. Maar dat het zo extreem goed zou uitpakken, had ik natuurlijk ook niet verwacht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.