AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars meldt zich voor Braziliaanse vleugelspeler Antony’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft interesse in de Braziliaanse vleugelspeler Antony. Maar de Amsterdammers moeten wel snel zijn. Er zijn namelijk meerdere kapers op de kust.

De transfermarkt is immers nog maar drie dagen geopend (vandaag, morgen en overmorgen) en bovendien hebben we het over een behoorlijk gecompliceerde transfer. De nummer één van de Eredivisie moet zijn transferrecord namelijk breken als men Antony binnen wil hengelen: de negentienjarige aanvaller kost 20 miljoen euro.

Volgens de Braziliaanse versie van ESPN heeft de clubleiding van São Paolo nog geen concreet bod binnengekregen uit Amsterdam, en het zou dus ook zo kunnen zijn dat directeur voetbalzaken Marc Overmars mikt op een zomertransfer. Is dit het geval, dan is het wel frappant dat er gisteren klaarblijkelijk contact opgenomen is met het management van de speler in kwestie.

Oefenmeester Erik ten Hag kan de aankomende weken niet beschikken over Hakim Ziyech, die eruit ligt met een kuitblessure. David Neres is op de weg terug, maar moet eerst nog helemaal fit worden. Zo heel gek zou het dus niet zijn als Ajax nog een aanvaller binnenhengelt…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.