AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ziyech-blessure heeft grote gevolgen voor deze Ajacied’

Marc Overmars wil Razvan Marin deze transferperiode niet laten vertrekken. Dit komt mede door de blessure van Hakim Ziyech. De Amsterdammers zitten daarom niet ruim genoeg in hun middenvelders.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Uiteraard kan de Roemeen zich nog herpakken, maar in zijn eerste halfjaar wist Marin nog geen potten te breken. De aankoop van afgelopen zomer kreeg pas vijf basisplaatsen in de eredivisie en kon daarin zijn hoge transferbedrag nog niet terugbetalen.”

“Na de winterstop kreeg hij de kans op een basisplaats, maar hij verloor de concurrentiestrijd van de zeventienjarige Ryan Gravenberch. Marin hoopte op een verhuurperiode, maar zal in Amsterdam moeten blijven door de blessure van Hakim Ziyech”, aldus het AD.

Marin werd recentelijk gelinkt aan een terugkeer naar de Belgische competitie. Ook de Duitse Bundesliga werd geopperd, maar dat lijkt er dus niet van te komen. Met het oog op het mogelijke EK, waar Roemenië zich nog voor kan kwalificeren, is dat een mogelijke tegenvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.