AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ontvangt bod van 60 miljoen euro op middenvelder’

Volgens het medium The Times is Manchester United nog steeds erg geinteresseerd in Donny van de Beek. The Mancunians zouden naar verluidt zelfs bezig zijn met het voorbereid van een bod op de middenvelder van Ajax.

Ajax hoopt naar verluidt een bedrag van vijftig tot zestig miljoen euro te verdienen aan Van de Beek.

Real Madrid heeft de beste papieren om Van de Beek binnen te halen. De Oranje-international blijkt een speciaal gevoel te hebben voor de Spaanse grootmacht en er gaan zelfs geruchten dat er al een akkoord ligt tussen alle partijen, maar dat er nog een definitieve klap op gegeven moet worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.