AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax lange tijd zonder Hakim Ziyech’

Ajax moet het de komende tijd doen zonder smaakmaker Hakim Ziyech. In de wedstrijd tegen Sparta van afgelopen weekend viel de middenvelder met een ogenschijnlijke vervelende blessure uit.

Hoelang hij precies niet inzetbaar zal zijn is nog niet bekend. Volgens De Telegraaf verwacht de club uit Amsterdam hem weer in te kunnen zetten in de competitiewedstrijden tegen FC Groningen (26 januari) en PSV (zondag 2 februari).

All About Ajax meldt echter, ‘op basis van sources’, dat Ziyech minstens twee à vier weken uit de roulatie zal zijn. Mocht dit zo zijn, dan mist de Marokkaan het Europa League-duel met Getafe, op donderdag 20 februari. Volgens het medium zal de club woensdag officieel naar buiten komen over de blessure.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.