‘Duitse clubs willen Ajax aftroeven in strijd om Hans Vanaken’

Afgelopen zomer werd de naam van Hans Vanaken veelvuldig gelinkt aan Ajax. Tot een transfer kwam het niet. De middenvelder bleef zijn club Club Brugge trouw. Toch blijft zijn naam ook nu rondzoemen in Amsterdam.

Vanaken zelf blijft er nuchter onder. In Het Laatste Nieuws vertelt hij: “Ik ambieer natuurlijk de topclubs, maar dat is niet realistisch. En ik heb geen zin om in het buitenland tegen de degradatie te gaan strijden. Alles zal moeten kloppen als ik Club Brugge verlaat.”

Zijn naam circuleert volgens het Belgische medium ook bij de Bundesliga-clubs Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach. Van Aken: “Dat zijn ploegen die voldoen. Al zal ik geen gekke dingen doen om toch maar in het buitenland te voetballen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer