AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool moet minstens 60 miljoen betalen voor David Neres’

Jurgen Klopp de trainer van Liverpool zou graag zien dat David Neres deze zomer de overstap gaat maken naar de Premier League. Hij moet de Amsterdammers wel een fortuin gaat opleveren. Ze vragen namelijk minimaal 60 miljoen euro voor hem.

Een jaartje geleden kwam het Chinese Guangzhou Evergrande nog om de hoek kijken met een bod op Neres van ongeveer 35 miljoen euro. Manchester United maakte het in de zomer nog bonter met een bod van 60 miljoen euro. De belangstellenden werden afgewimpeld, maar maken zéér binnenkort dus wél kans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.