AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Man United biedt 66 miljoen voor Van de Beek, Overmars wil 80’

Volgens de Engelse media heeft Manchester United geprobeerd om Donny van de Beek binnen te halen met een bod van 66 miljoen euro. Dit is ontoereikend voor Ajax. Zij zouden namelijk 80 miljoen euro willen hebben voor de middenvelder.

Ook Real Madrid is nog altijd in de markt voor Van de Beek, maar er zitten behoorlijk wat haken en ogen aan de voorgestelde move naar het Estadio Santiago Bernabéu. De Koninklijke heeft immers spelers als Fede Valverde en Martin Ödegaard onder contract staan, dit een uitstekende indruk maken dit seizoen. Bovendien is oefenmeester Zinédine Zidane fan van Paul Pogba.

Wordt er daadwerkelijk 80 miljoen euro betaald voor de hoofdrolspeler in dit verhaal, dan verwordt hij tot de op één na duurste Ajacied aller tijden. Alleen Frenkie de Jong leverde meer geld op: hij verruilde Ajax in de afgelopen zomer voor 86 miljoen euro voor FC Barcelona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.