AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Italiaanse krant komt met ‘de waarheid’ over situatie Matthijs de Ligt bij Juve’

Matthijs de Ligt moet het de laatste vijf wedstrijden doen met een plek op de reservebank en dus wordt er weer volop gespeculeerd over zijn toekomst bij ‘De Oude Dame’. Het medium Tuttosport komt nu met het echte verhaal naar buiten.

De sportkrant uit Turijn stelt dat De Ligt zijn plek op de reservebank zonder problemen accepteert. De krant schrijft dat Sarri lang heeft gesproken met De Ligt, die zich volgens de berichtgeving ‘totaal geen zorgen maakt’ over de huidige situatie.

Hij focust zich op het volledig herstellen van zijn schouder- en bovenbeenblessure en blijft op de trainingen zo hard mogelijk werken. “In de komende weken zal de Nederlander weer terug in het elftal verschijnen”, benadrukt Tuttosport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.