‘Transfer Ryan Babel naar Ajax slecht voor deze twee spelers’


Het ziet ernaar uit dat Ryan Babel op korte termijn de selectie van Ajax komt versterken. Het gaat dan waarschijnlijk om een huurdeal met Galatasaray voor de periode van zes maanden.

Vermoedelijk zal de Oranje-klant niet gelijk in de basis beginnen, maar journalist Dick Sintenie voorziet voor twee andere Ajacieden wel problemen als Babel daadwerkelijk terugkomt. Hij schrijft in Het Parool: ‘De tussentijdse komst van Babel betekent slecht nieuws voor Noa Lang, en in mindere mate ook voor spits Klaas-Jan Huntelaar. Zij zullen minder aan bod komen.’

De komst van Babel brengt verder veiligheid en garanties, stelt Sintenie. ‘Het onderstreept nog eens dat Ajax niets aan het toeval wil overlaten. De club staat in de zestiende finales van de Europa League, maar is vooral op jacht naar prolongatie van het kampioenschap. Die titel geeft zo goed als zeker recht op deelname aan de Champions League en dat is voor Ajax zowel sportief als financieel van groot belang.’

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer