AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Ryan Babel voor een half seizoen huren van Galatsaray’

Ajax wil Ryan Babel voor de komende zes maanden gaan huren van Galatasaray. Zijn Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht geeft dit toe in gesprek met De Telegraaf: “Dat klopt, ja.”

Het gaat om een huurconstructie voor de rest van het seizoen. Het medium schrijft: “De reden dat kind van de club Babel weer in beeld kwam bij de Amsterdammers is de (eerdere) blessures van Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad enerzijds en de financiële problemen bij de Turken anderzijds.”

Daar voegt de krant aan toe: “Hoewel Babel een overstap ziet zitten en Ajax hem graag aan de selectie wil toevoegen, is een deal mede door de financiële afwikkeling met Galatasaray nog lang geen uitgemaakte zaak. Bij een eventuele verhuur aan Ajax krijgt Babel de kans om zich nadrukkelijker onder het oog van bondscoach Ronald Koeman in de Eredivisie in de EK-selectie te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.