AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barcelona heeft groot nieuws voor Matthijs de Ligt’

FC Barcelona gaat in de zomer flink actief zijn op de transfermarkt. Er wordt gezocht naar een nieuwe aanvaller en ook de verdediging moet een impuls gaan krijgen.

Op dit moment is Gerard Piqué nog onomstreden in Camp Nou, maar Barcelona realiseert zich dat het einde van zijn carrière nadert. De club wil er daarom op tijd bij zijn. Volgens de Spaanse sportkrant Marca is en blijft Juventus-verdediger Matthijs de Ligt een van de belangrijkste kandidaten voor de leiding in Barcelona.

In Voetbal International deelde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nog wel een sneer uit: “Ik ben dezelfde. Het gaat erom wat ik denk wat goed is voor mijn speler. Barcelona dacht: Dit is kaassie… Matthijs komt van Ajax, Frenkie gaat naar ons, dus komt hij ook. De redeneringen die ze gaven aan Matthijs om te komen, waren de verkeerde. Hij is niet zomaar een speler. En denk je dat de invloedrijke Gerard Piqué zomaar een stapje opzij had gezet?”

Barcelona lijkt zich ondanks deze uitspraken en zijn huidige situatie bij Juventus niet te weerhouden van een mogelijke nieuwe poging. Wel zijn er een paar alternatieven, waaronder Andreas Christensen (Chelsea), Nikola Milenkovic (Fiorentina) en Diego Carlos (Sevilla).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.