AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Er wordt vaak gezegd dat Ajax een kille club is, ik heb het tegendeel ervaren’

Marc Overmars heeft ervoor gezorgd dat Perr Schuurs voor Ajax koos. Dit zegt zijn vader Lambert Schuurs in een gesprek met de Volkskrant.

“Na het gesprek bij PSV zei Perr: daar wil ik spelen. Zijn zaakwaarnemer adviseerde hem eerst het gesprek met Ajax af te wachten”, aldus Lambert Schuurs. “Marc Overmars leidde ons rond op De Toekomst, daarna wist Perr zeker dat hij naar Ajax zou gaan.”

Volgens de verdediger zelf verliep het bij PSV veel zakelijker. “Er wordt vaak gezegd dat Ajax een kille club is, ik heb het tegendeel ervaren”, zo geeft hij aan. “We hebben een mooie spelersgroep, maar ik voel de warmte ook bij iedereen rondom het team. Iedereen wil voor Ajax spelen, het zegt iets over de sfeer bij ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.