AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lasse Schöne mag na vier maanden alweer vertrekken bij Genoa’

Slecht nieuws voor Lasse Schone. Hij speelt pas vier maanden voor het Italiaanse Genoa maar hij zou nu alweer op de transferlijst zijn gezet. Dat meldt de Italiaanse journalist Nicoló Schira dinsdag.

Genoa bungelt onderaan in de Serie A en lijkt in de winter een aantal versterkingen binnen te halen. De club moet daar echter wel ruimte voor hebben en dus gaan er spelers weg. Schöne is een van de spelers die weg mag van Genoa, net als Antonio Barreca en Sinan Gümüş. Andrea Favilli en Andrea Pinamonti zijn beiden aanvallers. Een van de twee mag weg.

Dat Schöne nu al mag vertrekken is verrassend. De van Ajax overgekomen middenvelder heeft een basisplek en begint sporadisch op de bank. Toch lijkt de clubleiding niet volledig overtuigd van Schöne, die aan zijn eerste avontuur in het buitenland bezig is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.