AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barca kent Matthijs de Ligt-vraagprijs en neemt beslissing’

Afgelopen zomer verruilde Matthijs de Ligt Ajax voor Juventus terwijl ook Barcelona voor hem in de race was. In de zomer van 2020 keren de Catalanen nu naar verluidt terug voor de mandekker. Dit weet El Mundo Deportivo te melden.

De Ligt komt op dit moment weinig aan spelen toe bij Juventus en bij Barcelona is er nog altijd een defensieve vacature. Maar het Spaanse medium schrijft dat het uitgesloten is dat de Catalanen in januari of de zomer een serieuze poging wagen om de Oranje-international alsnog binnen te halen.

Barcelona zou voorlopig een streep hebben gezet door de naam van De Ligt. Naar verluidt moet de oud-Ajacied minstens 150 miljoen euro kosten in de zomer van 2020 en 2021, aangezien de gelimiteerde transfersom pas daarna gevalideerd kan worden.

Voor Barcelona is het betalen van een dergelijke transfersom voor De Ligt absoluut uitgesloten. Juventus zal bovendien niet na een (half) jaar gezichtsverlies willen lijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.