AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag gaat flink de fout in met Ajax-speler’

In de wedstrijd van afgelopen zondag tegen ADO Den Haag werd Perr Schuurs gepasseerd als vervanger van Daley Blind. In de wedstrijd tegen AZ ging de mandekker namelijk flink in de fout waardoor Boadu de winnende treffer kon binnenkoppen.

In de NOS Voetbalpodcast stelt Andy Houtkamp: “Het verbaasde mij dat Perr Schuurs niet speelde, die had ik absoluut verwacht. Ja, hij maakte vorige week een foutje uit een corner, maar dat hij daar direct op afgerekend moet worden… Schuurs vind ik echt een jongen die er nu elke week moet gaan staan. Dat is de gedroomde opvolger van De Ligt.”

Jan Roelfs reageert: “Als je kunt spelen met Veltman en Martínez, dan valt het te begrijpen dat Schuurs niet speelt. Dat is een uitstekend alternatief voor het centrum.” Houtkamp zegt het daar ‘helemaal niet mee eens’ te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.