AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zoekt naar nieuwe vleugelaanvaller, geld speelt geen rol’

Het ging Ajax een hele tijd goed voor de wind maar na de blessures van David Neres en Quincy Promes kwam de klad er een beetje in. Reden voor technisch directeur Marc Overmars om deze winter te speuren naar een nieuwe aanvaller.

De Telegraaf schrijft vandaag: “De juiste balans vinden tussen gekochte spelers en zelfopgeleide spelers opstellen, zoals tegen ADO Den Haag, is voor de trainer niet het enige huiswerk bij de open haard. Directeur voetbalzaken Marc Overmars en moeten ook bepalen welke versterkingen er in de winterstop komen én of er al een streep door de naam van Marin moet worden gezet. Dat Ajax een direct inzetbare aanvaller – type-Overmars – zoekt, is bekend. Of daar door de situatie rond Daley Blind een linker centrale verdediger bij moet komen, zal blijken.”

Geld speelt geen rol in de Johan Cruijff ArenA: “De kosten kunnen daarbij voor de baten uitgaan, want ondanks een moeilijk slotstuk, zoals Ten Hag het toch nog in stijl afgesloten einde van 2019 noemde, koerst Ajax op de 35e landstitel af. De Amsterdammers hebben niet alleen de sterkste en breedste selectie, maar door de mispeer van AZ bij Sparta ook een voorsprong van drie punten én veertien doelpunten. Vorig jaar rond deze tijd hikte Ajax tegen een achterstand van twee punten op PSV aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.