AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag woedend op Noa Lang: ‘Je speelt voor het team, niet voor jezelf!’

Ajax speelde vanavond een bekerwedstrijd tegen Telstar. In IJmuiden wisten de Amsterdammers met 3-4 te winnen en zijn nu door naar de derde ronde. Tijdens de wedstrijd was er een incident tussen trainer Erik ten Hag en speler Noa Lang. De twintigjarige aanvaller diende aanvoerder Dusan Tadic van repliek en kreeg vervolgens de volle laag van zijn trainer.

“Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt”, verklaart Ten Hag na de 4-3 zege in Velsen-Zuid aan FOX Sports. “Dat wil niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft, maar op dat moment moet je je mond houden, accepteren en doorgaan.”

Ten Hag heeft wisselende ervaringen met Lang, die de laatste weken regelmatig de kans krijgt. “Laatst bij FC Twente (2-5, hattrick Lang, red.) deed hij heel goede dingen en vandaag scoort hij weer, maar het wisselt. Hij kan geweldig goed voetballen. Dat zie je vandaag ook weer bij vlagen, maar het moet structureel worden.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.