AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Andre Onana racistisch bejegend in bekerduel tegen Telstar’

Ajax speelde vanavond een bekerduel tegen Telstar. Het was een mooie pit die eindigde in een 3-4 overwinning voor de Amsterdammers. Toch was er een flinke smet te betreuren. Ajax-doelman Andre Onana zou namelijk racistisch zijn bejegend vanaf de tribune.

Via het officiële twitteraccount reageerde Telstar zelf ook hierop: “Ook wij krijgen de signalen door dat er dingen geroepen worden die absoluut niet horen bij alles waar wij als club voor staan. Wij zullen er alles aan doen dit voor nu tegen te gaan, maar ook een ieder die zich hieraan schuldig maakt op te sporen en te verbannen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.