‘Manchester United wil verrassen en fortuin betalen voor deze Ajax-stunt’

De kans is zeer groot dat Donny van de Beek volgend seizoen voor Real Madrid speelt maar toch wil Manchester United de strijd niet opgeven. Ze willen zich in de winterstop gaan versterken en volgens The Daily Mail zijn ze bezig met een plannetje.

De hoge heren op Old Trafford zijn opeens bereid om Paul Pogba voor een megabedrag naar het Estadio Santiago Bernabéu te laten vertrekken, waardoor er spijkers met koppen geslagen kunnen worden met betrekking tot Van de Beek.

Vermoedelijk is United van zins om het afgesproken bedrag tussen directeur voetbalzaken Marc Overmars en De Koninklijke flink te overtreffen, om Ajax te overtuigen. Het is echter de grote vraag of de voetballer in kwestie wel naar Manchester wil vertrekken. Onlangs wees hij Tottenham Hotspur namelijk af met de mededeling dat zijn toekomst in Madrid zou liggen…

Bovendien lijkt Van de Beek helemaal niks te voelen voor een tussentijdse transfer. Hij heeft al een paar keer gezegd dat een vertrek in de winterstop hem helemaal niets lijkt. Lukt het United niet om de Oranje-international los te weken uit Amsterdam, dan gaat men vermoedelijk voor Saúl Ñíguez van Atlético Madrid.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer