‘Ajax neemt nu al duidelijk standpunt in over Arne Slot’

Arne Slot is bij AZ bezig aan zijn debuutjaar als hoofdtrainer en doet het daar uitstekend. Hij wordt hierdoor dan al gelinkt aan Ajax. De kans kans is namelijk groot dat trainer Erik ten Hag bij de Amsterdammers bezig is aan zijn laatste seizoen.

“En trainer Arne Slot is zonder twijfel een voorname kandidaat om op termijn Erik ten Hag op te volgen bij Ajax. In 2017 stond Slot op het punt om als jeugdtrainer aan de slag te gaan op De Toekomst, maar hij koos voor het assistentschap bij AZ omdat hij de toezegging had hoofdtrainer John van den Brom op te volgen”, zegt journalist Valentijn Driessen in zijn column.

Tot slot: “Historisch is dit het lot van AZ, al nemen Eenhoorn en Huiberts er geen genoegen meer mee. Zij willen AZ structureel omhoog stuwen met instandhouding van de huidige pijlers. Daarnaast wordt de rigide begrotingsdiscipline – niet meer uitgeven dan er structureel binnenkomt zonder transferopbrengsten – losgelaten en ’vreemd vermogen’ is geen vieze term meer. En de landstitel geen fata morgana.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer