AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Inter-trainer verdrietig om Donny van de Beek’

Afgelopen zomer werd Antonio Conte door Inter Milan aangesteld als nieuwe trainer en als versterking vroeg hij direct om Donny van de Beek. Tot een transfer kwamt het niet. En dat maakt hem nog steeds verdrietig.

Inter meldde zich volgens de Italiaanse media meteen bij directeur voetbalzaken Marc Overmars voor de diensten van Van de Beek, maar die bleek al snel onbetaalbaar te zijn. Aan de vraagprijs van 55 miljoen euro kon de topclub uit de Serie A in ieder geval niet voldoen, tot groot verdriet van Conte.

De international van het Nederlands elftal was zijn droomaanwinst, maar de coach was bereid om te wachten op de Ajacied. Inmiddels is hij echter tot de conclusie gekomen dat de toekomst van Van de Beek niet in het Giuseppe Meazza ligt, aangezien een transfer naar Real Madrid vrijwel zeker is.

Inter kan gewoonweg niet concurreren met de financiële macht van De Koninklijke. De vraagprijs van 55 miljoen euro wordt lachend betaald door voorzitter Florentino Pérez en dus zal Conte afscheid moeten nemen van het idee om aan de slag te gaan met zijn droomaankoop…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.