‘Erik ten Hag heeft een serieus probleem bij Ajax’


Analist Ronald de Boer vindt dat Ajax op het moment een probleem heeft. Dit komt vanwege het aantal aanvallers dat op het moment geblesseerd is.

In Goedemorgen Eredivisie vertelt De Boer: “Lang is een jongen die de bal in zijn voeten wil hebben, Promes gaat ook zonder bal rennen. Tadic wil de bal in de voeten hebben, Klaas-Jan (Huntelaar, red.) kun je niet in de diepte sturen. Dan wordt het heel voorspelbaar. Iedereen stond maar op zijn positie.”

Zeljko Petrovic zag vrijdagavond veel voorzetten aan Ajax-zijde. Maar weet hij: “Als het Huntelaar of Ibrahimovic is, dan heb je de neiging om snel voorzetten te geven. Als je Tadic hebt, ben je je ervan bewust dat je anders moet gaan spelen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer