‘Zlatan Ibrahimovic kan 8 miljoen euro per jaar gaan pakken’

Zlatan Ibrahimovic heeft de clubs voor het uitkiezen. Nu hij zijn contract bij LA Galaxy heeft verscheurd kan hij gaan en staan waar hij wilt. Zo zijn uit Italie o.a AC Milan, Bologna en Napoli in hem geinteresseerd en vooral die laatste club wil doorpakken.

De krant Il Mattino schrijft vandaag dat dat echter wel afhankelijk is van de laatste speelronde van de Champions League. Lukt het de Italianen om te overwinteren, dan ligt er een gepeperd contract klaar voor Ibrahimovic, die naar verluidt 8 miljoen euro per jaar kan verdienen in het San Paolo-stadion.

Ibrahimovic vertelde onlangs: “Als er een project is dat me stimuleert, dan kan ik mijn niveau blijven halen totdat ik 50 ben.” Hij repte bovendien van een goede band met AC Milan: “Milaan is echt mijn tweede thuis.” Tot voor kort speelde hij nog voor LA Galaxy: “Ik ben klaar met mijn ervaring in de Verenigde Staten met Los Angeles, dat was een fantastisch avontuur en blijft een onuitwisbare herinnering. Nu zijn er twee personen die helden zijn op verschillende continenten: Giuseppe Garibaldi (een Italiaanse vrijheidsstrijder die een grote reputatie opbouwde met militaire campagnes in Europa en Zuid-Amerika, red.) en ik.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer