AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

FC Barcelona tegen Onana: ‘Wanneer keer je terug?’

Andre Onana heeft tijdens het Gouden Bal Gala een onderonsje gehad met Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu. Hij zou hebben gezegd tegen de keeper van Ajax: ”Eens kijken wanneer je terugkeert naar Barça”.

In gesprek met Cope vertelt de Ajax-doelman: “Leuk om weer een keer met hem te praten. Barça is mijn thuis, maar we zullen zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt. Ik zal nooit de deur kunnen sluiten voor Barça.”

Onana verruilde in 2015 de jeugdopleiding van Barcelona voor die van Ajax. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gewilde keepers ter wereld.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.